Privatlivspolitik

Min webstedadresse er: https://www.regineladenburg.dk

Jeg gemmer almindelige personoplysninger, som frivilligt er afgivet af dig til mig i forbindelse med kontakt med mig og køb hos mig.

Det kan være data som: navn, telefonnummer, e-mailadresse, betalingsoplysninger, oplysninger sendt via e-mail eller oplysninger, som du har delt med mig via sociale medier – Facebook, Instagram og Linked-In

Jeg gemmer særligt personfølsomme oplysninger, som er afgivet af dig under sessions (skriftlige noter).

Almindelige personlige oplysninger opbevares på pc og i skyen. Oplysninger slettes 6 måneder efter sidste kontakt.

Særligt personfølsomme oplysninger (skriftlige noter) opbevares i aflåst arkivskab. Særligt personfølsomme oplysninger makuleres 6 måneder efter endt forløb.

Oplysninger indsamles og opbevares for at kunne give den bedst mulige behandling samt informere og komme i kontakt med klienter og kunder.

Jeg bruger 3. parter til e-mail-administration ifm. med mine nyhedsbreve – Mailchimp og til håndtering af betalinger – MobilePay og NETS.

Jeg har livsvarig tavshedspligt. Tavshedspligten bortfalder kun, hvis du som klient skønnes at være til fare for dig selv eller andre eller hvis det er myndighedspåkrævet/retslig forpligtelse. Jeg modtager supervision og bevæger mig i forskellige faglige kontekster, hvor jeg eventuelt refererer til klientproblematikker, men altid anonymiseret.

Modtagelse af nyhedsbreve

Hvis du tilmeldt dig i ” NYSGERRIG”-boksen, behandler jeg din e-mailadresse til du gør mig opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra mig. Du kan til enhver tid afmelde dig af mit nyhedsbrev ved at følge instruksen i bunden af min nyhedsmail.

Cookiepolitik

Følg mig