Mærk din lyst

Kender du din lyst?

Har du en længsel i din krop efter at mærke din lyst?
Er du tilfreds med dit kærlighedsliv?
Gnistrer dit sexliv?

Mange mennesker er ikke i kontakt med deres krop og deres lyst. Mange er gået skævt i deres kærlighedsliv. Og sexlivet er nærmest ikke eksisterende.

Det kan der være mange grunde til. Vi føler os suget ind i hverdagens hamsterhjul, hvor vi glemmer at mærke os selv. Hvor travlhed jager enhver føling med kroppen og lysten væk. Men lysten er dér. Og den kan vækkes igen.

Måske har du aldrig rigtig været optaget af lyst og seksualitet, men kan nu mærke, at du savner en side af dig, noget af dig, der aldrig er foldet ud. At du længes efter lysten og lidenskaben i dit liv. Måske er du i tvivl om, hvad du tænder på, og hvordan, du udlever din lyst.

Eller måske føler du dig alene med din lyst og måske forkert i din lyst. Lyst er mangfoldig og individuel. Nogle har lyst til blid og nærværende berøring. Andre har lyst til at blive domineret og holdt fast. Andre igen tænder på at få smæk. Eller tænder på det hele – blidt – hårdt. Dine lyster er dine – og lige som de skal være. Du er dig. Og alle lyster udtrykker dele af os.

Det kan også være, at du skammer dig over din krop. At din krops nydelse aldrig er blevet italesat eller bifaldet i din barndom og ungdom, men det modsatte. At din seksualitet helt er blevet forbigået i tavshed. Måske har du heller ikke i dine intime voksenrelationer været opmærksom på, hvad du havde lyst til.

Det er på ingen måde givet, at lyst er noget, vi taler om med selv vores nære relationer.

Jeg giver dig et fortroligt og fordomsfrit rum, hvor alt kan italesætte og udforskes. Hvor du kan sætte ord på din tvivl – usikkerhed – skam – afsavn – længsel – lyst.

Jeg kan hjælpe dig med at komme i kontakt med din lyst. Jeg hjælper dig med at finde vej til din seksualitet.

Din seksualitet er en integreret del af din personlighed. Du kan favne den og bliv hel.

Hvor & hvordan?

Jeg tilbyder individuel og fordomsfri rådgivning og terapi til dig, der er nysgerrig på og har længsel efter din lyst eller føler dig alene i din seksualitet.

Jeg tilbyder rådgivning og terapi i mine lokaler eller på Teams, hvis transport/logistik er en udfordring. Første session foregår altid hos mig i mine lokaler.

Skriv til mig på regine@regineladenburg.dk, så kontakter jeg dig for en afklarende dialog om, hvordan jeg kan hjælpe dig. Denne afklarende dialog er gratis og uforpligtende. Du kan også kontakte mig på telefon 42432277, hvor du er velkommen til at lægge en besked eller sende en sms.

Pris for individuel rådgivning og terapi:
Individuel session á 60 min. 1300 kr.
Individuelt forløb, 5 sessions á 60 min. 5000 kr.

Foredrag & workshops

Jeg holder oplæg, foredrag og workshops om
lyst – lidenskab – livskraft

Kontakt mig hvis du er en forening, organisation eller virksomhed, og fortæl mig, hvad I har brug for. Så skræddersyr jeg et foredrag eller en workshop til jer.

Jeg laver 3 måneders online-forløb for større grupper, hvor vi dykker ned i lyst og lidenskab – sex og seksualitet – intime dynamikker – under forskellige temaer.

Jeg holder private sessions for mindre grupper, hvor vi mødes hos jer privat, eftermiddag eller aften, hvor jeg tager afsæt i lyst & lidenskab og faciliterer en nysgerrig og åben dialog om lyst, erotik og parforhold.

Jeg giver dig muligheden for at få blive klogere på din egen lyst og seksualitet og få nye indsigter i dynamikken i dine intime relationer.

Følg mig