Favn jeres lidenskab

Hvor blev kærligheden og lidenskaben af?

Savner I nærvær og intimitet i jeres parforhold?
Har I lyst til hinanden?
Eller er jeres sexliv gået i stå?

Mange par mister nærværet og intimiteten. Lysten til at bruge tid sammen i et erotisk rum. Lysten til at elske med hinanden. Til gnistrende sex.

Der kan være mange grunde til, at det føles som om, at kærligheden og lidenskaben er forsvundet. At lysten til hinanden er væk.

Vi lader os fange i hverdagen. I praktik og logistik. At få et familieliv til at gå op. I ambitioner i alle retninger. Så vi glemmer, hvorfor vi blev forelskede. Så vi glemmer, hvordan forelskelsen voksede sig til kærlighed med lidenskaben som en underliggende strøm. Og lige nu mærker vi ingenting – hverken nærvær – intimitet – eller lyst. Sexlivet som en skygge af sig selv.

Vi bliver fanget i dynamikker, der ikke var tiltænkte, men som lige så langsomt manifesterer sig. Uhensigtsmæssige mønstre bliver tydelige for os. Og vi bliver frustrerede og ulykkelige, fordi vi ikke ved, hvordan vi skal løse op for dem.

Jeg kan hjælpe jer med at løse op for de mønstre og dynamikker, der har fået jer til at fjerne jer fra hinanden. Jeg hjælper jer med at finde vej til nærværet og intimiteten i jeres relation igen. Jeg hjælper jer til at komme i kontakt med jeres lyst og lidenskab, så I igen får lyst til at dyrke jeres fælles intime erotiske rum.

Jeg møder jer i øjenhøjde og tilbyder fordomsfri rådgivning og parterapi til jer, der længes efter at få intimitet og lidenskab tilbage i jeres relation igen.

Jeg tilbyder rådgivning og terapi i mine lokaler eller på Teams, hvis transport/logistik er en udfordring. Første session foregår altid hos mig i mine lokaler.

Skriv til mig på regine@regineladenburg.dk, så kontakter jeg jer for en afklarende dialog om, hvordan jeg kan hjælpe jer. Denne afklarende dialog er gratis og uforpligtende. I kan også kontakte mig på telefon 42432277, hvor I er velkomne til at lægge en besked eller sende en sms.

Priser

Pris for rådgivning og parterapi:

Par-session á 90 min. 2500 kr.

Kort parforløb, 5 sessions á 90 min. 9500 kr.
Længere parforløb aftales individuelt.

Foredrag & workshops

Jeg holder oplæg, foredrag og workshops om
lyst – lidenskab – livskraft

Kontakt mig hvis du er en forening, organisation eller virksomhed, og fortæl mig, hvad I har brug for. Så skræddersyr jeg et foredrag eller en workshop til jer.

Jeg laver 3 måneders online-forløb for større grupper, hvor vi dykker ned i lyst og lidenskab – sex og seksualitet – intime dynamikker – under forskellige temaer.

Jeg holder private sessions for mindre grupper, hvor vi mødes hos jer privat, eftermiddag eller aften, hvor jeg tager afsæt i lyst & lidenskab og faciliterer en nysgerrig og åben dialog om lyst, erotik og parforhold.

Jeg giver dig muligheden for at få blive klogere på din egen lyst og seksualitet og få nye indsigter i dynamikken i dine intime relationer.

Følg mig