Om Regine

Min mission er at bringe mennesker i kontakt med deres lyst og følge den til lidenskaben og livskraften. Min mission er at bringe intimiteten og lysten tilbage som parforholdets forankring.

Det er hér, vi sammen kan finde vores livskraft ved at udleve begæret. Det er hér vi forenes i lidenskaben.

Det er som livskraftige mennesker, at vi bliver i stand til at være gavmilde med os selv i vores relationer. Kun når vi mærker os selv og vores livskraft, kan vi dele den med vores elskede og vores nærmeste.

Min vision er, at vi som mennesker er gavmilde mod os selv – og gavmilde med os selv i vores relationer. Jeg tror på, at den livsenergi, som vi deler, kommer flerfold tilbage til os. En energi, som vi kan mangfoldiggøre til et stadigt stærkere kredsløb af livsenergier.

Jeg har erfaring med hvordan bevidsthed om krop og egen lyst hænger sammen med muligheden for at dyrke lidenskaben i intime relationer, og hvordan det at udleve netop lyst og lidenskab er helt afgørende for vores livsenergi – livskraft. Jeg ved, hvad det vil sige ikke at være i kontakt med sin krop og ikke at kunne mærke sin lyst. Og hvordan du kan finde vejen tilbage til din lyst.

Jeg har erfaring med, hvordan parforhold kan udvikle sig i retninger, der er uhensigtsmæssige. Hvor vi føler os fanget i dynamikker, som vi ikke ved, hvordan vi kan komme videre fra. Hvor mønstre føles ubrydelige. Hvordan begge parter føler sig alene og ulykkelige. Hvordan vi ikke selv er bevidste om, hvorfor og hvordan vi bidrager til mønsteret. Og hvordan der er en vej til at genfinde kærligheden og lidenskaben.

Ud over at have klienter i individuel såvel som i parterapi, holder jeg foredrag, workshops og events for større og mindre grupper. Jeg laver også online-gruppeforløb.

Regine Ladenburg

Min baggrund

Jeg er uddannet certificeret sexolog og har arbejdet med mennesker gennem hele livet med forskellige afsæt i erhvervsliv såvel som sundhedssektoren. I mit professionelle liv har jeg altid været optaget af at få mennesker til at lykkes, uanset hvilken setting, jeg har været en del af, og uanset hvilken stol, jeg har siddet på – som kollega eller leder.

Som terapeut er jeg nærværende og åben. Jeg modtager fordomsfrit dig, der træder ind ad min dør – og altid i øjenhøjde. Jeg skaber et trygt og tillidsfuldt rum for dig, hvor jeg favner dig – dine følelser og din energi. Hvor du får lov til at være dig. Hvor der er rum for din udvikling fra det sted, hvor du er. Hvor du tager den tid, som du har brug for.

Jeg er oprindelig uddannet cand. scient. pol. suppleret med forskellige lederuddannelser.

Privat er jeg mor til to børn og har base både i Nordsjælland og på Fyn.

Min session med Regine var så varm og imødekommende. Hun hjalp mig med at se på mine udfordringer og sårbarhed. Jeg gik derfra med sådan en god følelse af lethed. Jeg vil på det varmeste anbefale Regine, der er så professionel og nærværende.

Kvinde

Følg mig