Udfold din livskraft

Mærker du din livskraft?

Mærker du din livskraft?
Ved du hvad, der giver dig energi?
Hvordan du fylder dig selv op?
Er der balance i dit liv?
Eller er du fanget i at præstere og har glemt at være gavmild mod dig selv?

Alt for mange mennesker oplever at brænde ud. Fordi der ikke er balance i vores liv, men også fordi vi glemmer, hvad der er vigtigt for os som mennesker. Vi lader os fange i hamsterhjulet. Vi tager ikke ansvar for os selv.

De fleste mennesker ønsker et energifyldt liv. Som mennesker ønsker vi også at være noget for andre mennesker. Vi har både brug for at føle os elskede, og vi ønsker at dele vores kærlighed. Men vi kan hverken give eller modtage kærlighed, hvis vi ikke først har fyldt os selv op.

Hvis vi ikke forstår vores egne behov og er gavmilde mod os selv. Og vi kan ikke leve et kærlighedsfuldt liv, hvis vi ikke prioriterer vores livsrelationer.

Jeg arbejder med lysten som det centrale for menneskets livskraft. Hvordan vi ved at blive bevidste om, hvad vi har lyst til og ved at følge lysten, kan finde ind til kernen i os selv. Bringe os selv hjem. Det er i lysten, at vi kan komme i kontakt med vores længsler og kan finde ud af, hvad vi har brug for i alle hjørner af vores liv og i vores relationer. Stå i os selv. Sige til og fra. Sætte grænser. Det er gennem lysten, at vi kan fylde os selv og mærke livsenergien – livskraften.

Jeg kan hjælpe dig med at komme i kontakt med din lyst og længsler og finde ud af, hvad du har brug for i dit liv for at mærke din livskraft. Jeg kan hjælpe dig med at blive bevidst om, hvad der blokerer din energi, og hvordan du bliver gavmild mod dig selv.

Regine Ladenburg

Du er velkommen

Jeg tilbyder individuel og fordomsfri rådgivning og terapi til dig, der ønsker at finde din livskraft igen og som længes efter balance og lysten.

Jeg tilbyder rådgivning og terapi i mine lokaler eller på Zoom, hvis transport/logistik er en udfordring. Første session foregår altid hos mig i mine lokaler.

Skriv til mig på regine@regineladenburg.dk, så kontakter jeg dig for en afklarende dialog om, hvordan jeg kan hjælpe dig. Denne afklarende dialog er gratis og uforpligtende. Du kan også kontakte mig på telefon 42432277, hvor du er velkommen til at lægge en besked eller sende en sms.

Pris for individuel rådgivning og terapi:
Individuel session á 60 min. 1300 kr.
Individuelt forløb, 5 sessions á 60 min. 5000 kr.

Foredrag & workshops

Jeg holder oplæg, foredrag og workshops om
lyst – lidenskab – livskraft

Kontakt mig hvis du er en forening, organisation eller virksomhed, og fortæl mig, hvad I har brug for. Så skræddersyr jeg et foredrag eller en workshop til jer.

Jeg laver 3 måneders online-forløb for større grupper, hvor vi dykker ned i lyst og lidenskab – sex og seksualitet – intime dynamikker – under forskellige temaer.

Jeg holder private sessions for mindre grupper, hvor vi mødes hos jer privat, eftermiddag eller aften, hvor jeg tager afsæt i lyst & lidenskab og faciliterer en nysgerrig og åben dialog om lyst, erotik og parforhold.

Jeg giver dig muligheden for at få blive klogere på din egen lyst og seksualitet og få nye indsigter i dynamikken i dine intime relationer.

Følg mig