Foredrag
& Workshops

Jeg holder oplæg, foredrag og workshops om
lyst – lidenskab – livskraft

Om erotikkens sprog

Et foredrag om, hvordan vi som mennesker taler forskellige erotiske sprog – hvordan vores erotiske tænding altid er individuel – og hvorfor seksualitet er mangfoldig. Hvordan vi kan opnå den største nydelse ved at finde ud af, hvad vi tænder på. Hvordan vi først bliver i stand til at fortælle vores partner, hvad vi tænder på, og hvordan og hvornår vi vil have sex – elske – når vi selv bliver bevidste om vores egen tænding.

Om livskraft og livsbalance

Et foredrag om hvordan livsbalance og livskraft er tæt forbudne. Om balance mellem væren og præstation. Hvordan vi genfinder det ”at være”, når vi først er blevet fanget i ”at præstere”. Når vi som mennesker med livsambitioner i alle retninger og med planer på alle niveauer – vil det hele. Og lader os fange ind i hamsterhjulet.

Når livet ikke føles og leves, men bare løber foran os. Det handler om at lære at være gavmilde mod os selv først. Det handler ikke om at finde ud af, hvad du er god til – for det ved du allerede. Det handler om at finde ud af, hvad der gør DIG glad og giver dig energi. Først når du finder din væren, kan du finde balancen. Og skære det fra, der får livet til at løbe fra dig.

Om seksualitet og selvudvikling

Et foredrag om hvordan du ved at kende din seksualitet kan lære dig selv at kende. Vores seksualitet er en integreret del af vores personlighed. Når vi favner den, tager vi os selv hjem. Ved at dykke ned i vores erotiske tænding, og hvordan vi udlever vores lyst, kan vi f.eks. få indsigt i dynamikken ikke kun vores i intime relationer, men i vores relationer generelt.

Om at få en forlomme på Tinder

Et foredrag for dig, der er klar til den store kærlighed – og længes efter at mærke din lyst. Søger du den sidste store kærlighed og vil du have lækker, gnistrende sex. Ved du egentlig, hvad du leder efter på Tinder? Har du drukket så mange kopper kaffe, gået så mange ture eller mødtes over utallige glas vin, at du snart ikke orker flere dates? Er du én af dem, der altid løber ind i den samme type – og er træt af det?

Ved at starte med at være nysgerrig på din egen tænding på erotik, kan du finde ud af, hvad du har brug for ikke bare seksuelt, men i hjørner af din intime relationer. Bliv opmærksom på de dynamikker, der har været eller er styrende for dine forhold, og find ud af, hvad du egentlig søger.

Kontakt mig hvis du er en forening, organisation eller virksomhed, og fortæl mig, hvad I har brug for. Jeg skræddersyer foredrag og workshops, der passer til jeres behov.

Jeg har oplevet Regines foredrag på Løgumkloster Højskole: “Mærk din lyst, Favn din seksualitet, Og bliv et helt menneske”. Smukke ord, som Regine på en levende og pikant måde fortalte om. Beskrivelsen af de 5 erotiske sprog åbnede for mig op for de smukke værdier og måder at give og modtage kærlighed. Jeg blev mere bevidst om, hvad jeg gerne vil have mere af i mit liv

Kvindelig kursist

Vi blev alle fanget ind af Regines nærvær – hun levendegjorde erotikkens sprog – og vi fik noget at tænke over

Ursula, højskoleforstander

Online-forløb & gruppe-sessions

Jeg laver 3 måneders online-forløb for grupper, hvor vi dykker ned i lysten og lidenskaben under forskellige temaer. Her har du mulighed for at få blive klogere på din egen lyst og seksualitet og få nye indsigter i dynamikken i dine intime relationer.

Her er alle spørgsmål velkomne i et trygt og fortroligt rum. Vi mødes online to lørdage eller onsdage om måneden i to timer på Teams. Jeg starter nye grupper op løbende.

Jeg holder oplæg for mindre grupper. I er måske en gruppe af venner/veninder, der er nysgerrige på lyst og lidenskab. Og gerne vil forstå det modsatte køn.

Book mig til to timer, hvor jeg vil tage afsæt i lyst & lidenskab og møde jeres spørgsmål og dilemmaer i øjenhøjde.

Jeg vil gøre jer klogere på jeres egen lyst og hvordan I udlever lidenskaben i jeres parforhold. Eller hvorfor I måske ikke gør. Det foregår hos jer privat.

Priser

Foredrag & workshops:

Individuel pris.
Mulighed for firmaaftaler.

Online-forløb:

1450 kr. per deltager

Privat gruppesession:

2000 kr. plus transport (5-8 deltagere)

Følg mig