Hvordan mærker du din livskraft?

15. april 2023

Hvordan mærker du din livskraft? Den energi, der gør, at du lever. Tænker du over, hvad der giver dig dit overskud og din energi? Hvad der helt grundlæggende gør dig glad?

Hvis du er i tvivl om, om du kan mærke din livskraft. Så stop op et øjeblik. Det allervigtigste ved at være til er – at VÆRE til. Men vi skal hele tiden noget. Vi har så meget, vi synes, at vi skal gøre. Eller føler, at vi skal GØRE. Selvfølgelig har vi forpligtelser.

Men vi har meget let ved at glemme, at det er os, der sidder i førersædet af vores liv.

Hvordan finder vi tilbage til vores væren? Vi starter med at blive bevidste om, hvad der gør os glade og fylder os med energi. Så hvad gør dig glad og fylder dig med energi?

Vi starter også med at blive bevidste om, hvordan vi bruger vores tid. Så hvordan bruger du din tid? Hvis du ikke mærker din livskraft, så er der helt sikkert ikke særligt stort sammenfald mellem, hvad der gør dig glad, og hvordan du bruger din tid.

Og det er lige her, at du kan starte med – at VÆRE. Ved bevidst at prioritere dig selv.

Jeg fandt selv tilbage til min livskraft ved at blive bevidst om, at det intime erotiske rum, som jeg nyder med min partner, at favne min seksualitet, at mærke min krop og min lyst, er hele fundamentet for, at jeg føler, at jeg lever.

Hvad er dit fundament?

Kontakt mig

Regine Ladenburg

Del denne artikel

Følg mig