Savner du lidenskab i din relation med din partner?

12. marts 2023

Når vi udlever vores lyst, mærker vi lidenskaben. Savner du lidenskab i dit liv? Savner du lidenskab i din relation med din partner? Mærker I lidenskaben i jeres fælles intime erotiske rum – når I elsker – har sex?

Måske ikke. For det gennemsnitlige samleje tager 6 minutter. Der ikke meget lidenskabelig sex og elskov i 6 minutters samliv. Måske hver anden uge. Ikke meget nærvær. Ikke meget intimitet. Ikke meget krop og energi.

Der er mange, der har mere lyst til at binge en Netflix-serie i sofaen end at have sex med deres partner. Hvordan når vi dertil? At vi ikke har lyst til at være intime med vores partner.

Vi lader os fange ind af hamsterhjulet. Vi mærker ikke vores egen lyst. Vi glemmer, at prioritere tid med hinanden. Med vores elskede. Hvorfor? Er det fordi, lidenskab kan have forskellige ansigter eller spille forskellige – individuelle roller – i vores liv? Eller fordi vi glemmer vores lyst og ikke favner vores seksualitet?

Jeg er nysgerrig på, hvilken rolle lidenskab spiller i menneskers liv i dag. I dit liv. Hvordan lever du i lidenskab? Eller har du skåret lidenskaben ud af dit liv?

Savner du den?

Ønsker du at finde den igen?

Kontakt mig

Regine Ladenburg

Del denne artikel

Følg mig